Nationale actie

Nationaal

Hartslag omhoog.
Bijtelling omlaag. 

De Alfa Romeo Giulia Super - Business Editions* hebben een rijk uitrustingsniveau waar uw hart sneller van gaat kloppen en zijn  bijzonder aantrekkelijk geprijsd. Zo rijdt u zakelijk  ook voor een zeer gunstige bijtelling. 

Alfa Romeo Super - Business Edition vanaf € 312**P/M


Nu hoeft u deze extra's thuis niet meer thuis uit te leggen:

Verwarmbare sportstoelen 'Veloce' met lederen bekleding.  
Soepele 8-traps automatische transmissie met schakelflippers.
Gekleurde lichtmetalen remklauwen in rood, zwart of geel.
Exclusieve zwarte exterieur accenten (B-Tech Business Edition uitvoeringen). 

De Business Editions zijn unieke rijk geconfigureerde voorraadmodellen. Voor exacte specificaties en uitrusting kunt u de voorraadpagina op alfaromeo.nl raadplegen of neem contact op met uw dealer.
Zolang de voorraad strekt. 

Alfa Romeo Business Editions, full option en tijdelijk heel gunstig in de bijtelling

*Betreft zeer rijk uitgeruste modellen uit voorraad.
** *De netto bijtelling is berekend op basis van 38,10% inkomstenbelasting.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze actie?

Alle genoemde prijzen en het vermelde aanbod zijn, indien van toepassing, inclusief opties, BTW, BPM en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken en gelden zolang de voorraad strekt. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van de werkelijkheid. FCA Netherlands B.V. besteedt de grootst mogelijke aandacht aan de organisatie van haar acties en het beheer van de website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of niet juist is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere fouten op deze website of andere door FCA Netherlands B.V. openbaar gemaakte (promotionele) materialen, kunnen niet aan FCA Netherlands B.V. worden tegengeworpen noch enige verplichting aan FCA Capital.