OVER ONS

In september 1985 opent ARCO ( Alfa Romeo Coumans ) haar deuren als Alfa Romeo dealer, te Stein. De passie van de familie Coumans voor Alfa Romeo i.c.m. het nastreven van top service en kwaliteit maken van Alfa Romeo Coumans een begrip in de regio. Al na 4 jaar, wordt in oktober 1989 verhuisd naar het huidige adres, Rijksweg zuid 310 te Geleen, waar een geheel nieuw pand werd gebouwd.


In de jaren die volgen wordt er drie keer uitgebreid, de merken Fiat, Fiat bedrijfswagens en Lancia worden aan het portfolio toegevoegd en in het jaar 2000 wordt een tweede nieuwe showroom gebouwd, waardoor er een totaal showroom oppervlakte van 3500 m2 ontstaat. Vanaf 2009 wordt er breder gekeken naar wie wij zijn, waar we staan, en wat de markt van ons vraagt. Dit heeft o.a. ertoe geleid dat wij een van de grootste werkgevers van Limburg en diverse grote overheden aan ons klantenbestand hebben mogen toevoegen.


Autobedrijf Coumans Geleen BV anno nu, is dan ook Uw Partner voor alle mobiliteit van de Fiat Group. Voor de aankoop van nieuw en gebruikt en voor al uw onderhoud en reparaties zijn wij uw aanspreekpunt.

ONZE VESTIGINGEN